Ga naar hoofdinhoud

Ik kreeg laatst nogal onomwonden kritiek. Van een copywriter. Op mijn schrijfstijl. Ik gebruik namelijk te lange zinnen. En hoewel ik wist dat de kritiekgever gelijk had, raakte ik tijdens zijn uiteenzetting over het effect daarvan, toch geïrriteerd. Hij zei namelijk niets over de inhoud, die ik zelf toch tamelijk goed vond. Ja, ik weet het. De zinnen zijn te lang. En het stuk was wellicht niet mijn beste. Maar hou alsjeblieft op met praten nu, dacht ik. Ik wil het niet meer horen. Ik snap het zo ook wel. Verdere uitleg niet nodig. Bedankt. De volgende keer zal ik er op letten.

Dus schreef ik er een artikel over. Lees het op psychologisch.nu

Kritiek1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top