Skip to content

Alle verandering is menselijk.

Een goed traject bestaat uit leren, ontdekken, uitwerken, uitdagen en vooral veel doen.

Het wijzigingen van processen, systemen, beleid en/of strategie brengt veel veranderingen met zich mee. Het vraagt ook ander gedrag van je mensen. Managers, maar ook medewerkers, krijgen met een andere omgeving te maken en zullen nieuwe vaardigheden moeten leren. Ook een andere houding aannemen of een nieuwe denkwijze adopteren hoort hierbij. Dit is spannend en gaat lang niet altijd vanzelf, maar het kan wel en het kan leuk!

Op een menselijke manier omgaan met verandering
Om zorg en aandacht te kunnen bieden voor de mensen in de organisatieverandering, kom ik graag meedoen. Uiteindelijk gaat het om zowel gedrag als mindset. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe en hoe kom je daar? Dit alles ervaren we samen, om op basis van voortschrijdend inzicht het programma aan te scherpen.

Er zijn diverse mogelijkheden waar we op uit kunnen komen:

  • Strategische sessies
  • Teambuilding
  • Vaardighedentraining
  • Management coaching
  • Een langer begeleidingstraject

De mooiste vorm is een gecombineerde vorm van teambuilding, training, coaching en strategische sessies. Met elkaar verder komen, levert de beste lange termijn resultaten op. Aansluiten bij verschillende lagen in het bedrijf en met z’n allen aanpakken, dat geeft energie.

Reactie van een opdrachtgever:
De begeleiding die Annerieke biedt is gefocussed op de verbinding tussen ‘samen’ en ‘werken’. Daarin ziet zij scherp welke stappen volgordelijk behulpzaam zijn aan het proces, waarbij ze indien nodig de confrontatie niet uit de weg gaat. Ze helpt mensen te onderzoeken wat zij nodig hebben om verbetering te realiseren, vanuit een positieve grondhouding.
Jolanda, Manager Goederen, ProRail

Annerieke Ruijter Human Change

In beweging?

Een intake is gratis. Neem contact met me op om te onderzoeken wat ik voor je kan doen.

Back To Top