Skip to content

Zit je vast en wil je verder, dan kan ik je wellicht eens losschudden

Mijn aanpak is helder, doelgericht en menselijk, waarbij ik graag de diepte in duik, maar nooit zweverig word. We kijken samen naar waar en hoe jij optimaal effectief kunt zijn. Verschillende technieken en theorieën komen voorbij, maar ik houd me bij voorkeur niet bij een methode, liever richt ik me op wat jij nodig hebt.

Onderwerpen waar ik je bijvoorbeeld mee zou kunnen helpen zijn:

  • Effectiviteit als manager
  • Zelfverzekerdheid
  • Interactie met anderen
  • Focus en rust
  • Je beste zelf worden, zijn en blijven

Coachees vertellen:
“Ik ben bij Annerieke gekomen omdat ik vastliep in mijn werk doordat ik niet goed om kon gaan met mensen die tegen werken in plaats van meewerken en/of een andere mening hebben. Annerieke heeft mij geleerd dergelijke situaties niet vanuit mijzelf, maar vanuit de ander te benaderen en heeft mij handvatten aangereikt om hiermee om te gaan. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn werk, maar de impact die dit op mijn privéleven heeft gehad, had ik nooit bedacht!”
Robbert, Projectmanager

“Ik stond voor de grote uitdaging mijn afdeling en mezelf op hoger plan te tillen en eerlijk gezegd wist ik niet goed waar en hoe te beginnen. Ik heb het advies gekregen een coach te zoeken en zo ben ik met Annerieke in contact gekomen. Het was even schakelen voor mij voordat ik in de gaten had dat niet de coach, maar ikzelf hiervoor moest werken! Annerieke heeft geholpen structuren helder te krijgen, het effect van mijn eigen gedrag op anderen te analyseren (en omgekeerd) en mijn vaardigheden als manager aan te scherpen. De combinatie van het aanreiken van praktische boeken, het bespreken van de praktijk en het in juist perspectief plaatsen van emoties heeft mij geholpen mijn juiste plek te vinden in de organisatie. Annerieke, bedankt!”
Harriet, Manager Operations, Bruynzeel

“Ga eens geloven in je eigen kunnen, werd mij verteld. Hoe pak je dat aan als deze eigenschap niet bezit? Gelukkig kwam ik toen in contact met Annerieke Ruijter. Met haar intensieve aanpak, door middel van fijne gesprekken waarin de juiste vragen werden gesteld en diverse doeltreffende huiswerk opdrachten werden opgegeven, is het haar gelukt om tot mij door te dringen. Op dit moment sta ik een stuk steviger in mijn schoenen en durf ik te veelal te vertrouwen op mijn eigen gevoel/kennis. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar ben zeker op het juiste spoor gezet door Annerieke en een heel eind op weg gebracht! Ik ben haar daar dan ook meer dan dankbaar voor.”
Sandra, Bouwadministrateur, ProRail

Annerieke Ruijter coaching

Heb je een vraag?

Een intake is gratis. Neem contact met me op om te onderzoeken wat ik voor je kan doen.

Back To Top