skip to Main Content

Annerieke RuijterIk ben Annerieke Ruijter (1979), arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, coach en veranderfanaat. Ik begeleid bedrijven, teams en individuen in het omgaan met verandering en ontwikkeling.

Ervaring en verwondering
Sinds 2004 loop ik rond in zeer uiteenlopende bedrijven, verbind ik graag het denken en doen van mensen die ik zie in trainingen, coaching en verandermanagement-trajecten. Ik help hen met inzichten, handvatten en energie in de juiste richting te bewegen.

Mijn stijl kenmerkt zich door creativiteit, snel schakelen, inhoud, diepte, aanmoedigen en samen oplossen. Ik werk van buiten naar binnen, van ingewikkeld naar simpel en draai het dan weer andersom.

Ik ben een veelvraat op het gebied van veranderen, communicatie, overtuigingen en persoonlijke effectiviteit, co-auteur van het boek Grensverleggend Leven en ik schreef voor www.psychologisch.nu en www.ginger-blue.nl.

Samen met Ernst Kramer heb ik daarnaast LerenFaciliteren.nl opgezet; voor iedereen die ook wil doen wat wij doen…

Blijf op de hoogte via Linkedin, Twitter of Facebook.

Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (aan de rechterkant van deze pagina).

Ik doe niet alles alleen
Ik werk graag samen met andere professionals, sommigen met dezelfde, anderen juist met een andere achtergrond dan ikzelf. Samen staan we sterker, we leren van elkaar en gaan samen grote uitdagingen aan. Lees meer over deze samenwerkingen.

Back To Top