Skip to content

Annerieke RuijterIk ben Annerieke Ruijter (1979), arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, coach en veranderfanaat. Ik begeleid bedrijven, teams en individuen in het omgaan met verandering en ontwikkeling, train, coach en adviseer.

Ervaring en verwondering
Sinds 2004 loop ik rond in zeer uiteenlopende bedrijven, verbind ik graag het denken en doen van mensen die ik zie in trainingen, coaching en verandermanagement-trajecten. Ik help hen met inzichten, handvatten en energie in de juiste richting te bewegen.

Mijn stijl kenmerkt zich door creativiteit, snel schakelen, inhoud, diepte, aanmoedigen en samen oplossen. Ik werk van buiten naar binnen, van ingewikkeld naar simpel en draai het dan weer andersom.

Ik ben een veelvraat op het gebied van veranderen, communicatie, overtuigingen en persoonlijke effectiviteit, co-auteur van het boek Grensverleggend Leven en ik schreef voor www.psychologisch.nu en www.ginger-blue.nl.

“Dankzij” COVID-19 heb ik me met wat collega’s ook ontwikkeld op het gebied van online trainingen en hebben we een ijzersterk assortiment trainingen gemaakt dat we via alle bekende video conferencing kanalen kunnen verzorgen. Meer informatie op www.mv-training.nl/online-trainingen

Blijf op de hoogte via Linkedin, Twitter of Facebook.

Ik doe niet alles alleen
Ik werk graag samen met andere professionals, sommigen met dezelfde, anderen juist met een andere achtergrond dan ikzelf. Samen staan we sterker, we leren van elkaar en gaan samen grote uitdagingen aan. Lees meer over deze samenwerkingen.

Back To Top