Ga naar hoofdinhoud


Ruijter in Company

 
Een nieuwe bedrijfsnaam!
 
Ik ben geen bedrijf, ik ben ín bedrijf. Eigenlijk werk ik ook altijd incompany; binnen de dynamiek van bedrijven met management, teams en individuen. 
 
Ooit had ik wel de ambitie om mijn bedrijf uit te bouwen met meer medewerkers, maar ik blijk het heerlijk te vinden om alle aspecten van het werk zelf te doen. Uitgroeien tot een grote ‘company’ zit er (voorlopig) niet in. 🙂
 
Na 7 jaar onder de naam Ruijter Company te hebben gewerkt ga ik nu dus verder als Ruijter in Company.
 
In good company ook nog eens, want ik werk met heel veel ontzettend leuke mensen. Collega’s, klanten, adviseurs en ondersteuners met wie ik zeer fijn samenwerk.
 
Een dikke shout out naar MV training&coaching, Your Test Professionals, Marcel Stephan, Niels Burghard, Demcon, Allseas, AV Werving & Selectie, Pharmalead, Gemeente Heemstede & Bloemendaal, Gemeente Vijfherenlanden, Dopper, HEMA, Digital Power, AIMS, EY, Hotel Central, Prorail, The Clinical Company, BLG Search, Helden op Reis, Re-Source Consultancy, KeyMerchandise, Yacht, Libéma, Rabobank, Splintt, Thales, Thon, Rhetorica, 3D Events en Rijkswaterstaat voor de fantastische samenwerking de afgelopen jaren.
 
Laten we er nog heel veel jaren aan vast plakken! 
 
In company dus. In bedrijf.
Ook in jouw bedrijf? Ik kom graag eens kijken en bespreken wat ik voor je kan doen. Mail me op [email protected] voor een afspraak. (en sla gelijk mijn nieuwe email adres op!)
 
 
Oproep: wel of geen nieuwsbrief?
Voor de privacywet AVG ontving je af en toe een nieuwsbrief van mij. Sindsdien niet meer. 
 
Om door te kunnen gaan met mijn nieuwsbrief heb ik van jullie een zogenaamde OPT-IN nodig: toestemming om een nieuwsbrief te sturen. Dat betekent dat je actief toestemming moet geven. 
 
Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen met daarin tips, artikelen en updates vanuit ‘het veld’ (vrij onregelmatig, max 4 per jaar):
 
WEL:
Klik hier, vul je emailadres in en klik op ‘inschrijven’. vind ik leuk!
 
NIET:
Wil je dat niet, dan hoef je niets te doen. Ik zal me netjes aan de wet houden en een nieuwe mailinglijst opstellen met alleen de geïnteresseerden.
 
Uiteraard zou ik het leuk vinden als veel van jullie de nieuwsbrief willen ontvangen, dat motiveert ook om te blijven schrijven!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top